Congres 'Misdaad zonder bloed'

Hoe de handen ineen te slaan bij de bestrijding van fraude

Neem contact op
secretariaat@safecin.nl

Meld u aan voor het congres ‘Misdaad zonder bloed’

Meld u aan voor het congres ‘Misdaad zonder bloed’

Moeten we privacygevoelige informatie delen?

Worden fraudeurs in Nederland beter beschermd dan de slachtoffers?

Blijft daderinformatie onbenut?

Congres ‘Misdaad zonder bloed’

Op maandag 9 oktober 2017 organiseert stichting Safecin het congres ‘Misdaad zonder bloed’ in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Dit congres is de kick off van de nationale Week van de Veiligheid 2017.

Op deze dag zullen verschillende sprekers hun standpunten uiteenzetten en met elkaar in debat gaan over de bestrijding van digitale fraude. Waar liggen kansen en wat zijn de knelpunten? Tot de sprekers behoren korpschef Erik Akerboom, Europol-directeur Rob Wainwright en de president van de Rekenkamer, Arno Visser. De CEO van het Britse CIFAS geeft inzicht in hoe het delen van informatie jaarlijks meer dan 1 miljard pond bespaart.

Onderwerpen
Onderwerpen zijn onder meer de bestrijding van internetcriminaliteit, het wel of niet delen van cross-sectoraal verkregen informatie, de (on)wenselijkheid van het aanpassen van de wetgeving in verband met privacygevoelige informatie, en hoe het bedrijfsleven zich kan wapenen tegen CEO-fraude en ID-fraude.

Aan het eind van de middag volgt een interactieve discussie waaraan ook de congresgangers kunnen deelnemen.

 

Na afloop bent u van harte welkom voor een aangeklede borrel. Voor [sponsors] organiseren wij aansluitend een diner in het sfeervolle restaurant Wachtkamer 3e Klasse.

De inschrijving is inmiddels helaas gesloten.